Türk Mutfağı etkinlikleri kapsamında; İl kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Yöresel Lezzetler Şenliği düzenlendi.
Buruciye Medresesi önünde gerçekleştirilen programa il protokolü, kurum müdürleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Sivas'ın yöresel eşsiz lezzetlerinin tanıtıldığı program; kesme çorbası, Divriği pilavı ve sarığı burması kategorisinde dereceye giren yarışmacılara ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.
Valilik Bülten
KÜLTÜR
Yayınlanma: 25 Mayıs 2024 - 19:52
Sivas yemekleri tanıtıldı
Buruciye Medresesi önünde gerçekleştirilen programa il protokolü, kurum müdürleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
KÜLTÜR
25 Mayıs 2024 - 19:52