İlimizde kadın işletmecilerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Bunlardan birisi de son derece natural ve ağız tatlamacılığıyla ön sırada gelen Mehtap Çoban. Mevsiminde meyvelerle yaptığı reçellerle ün kazanan Mehtap Çoban, aslında hayatın anlamını dükkanda yaşatıyor; acısıyla tatlısıyla bir ömür denir ya, reçellerin, balların yanısıra ezmeleriyle, sirkeleriyle de son derece ünlü.
Müşterilerinin ilgilerinden kaliteyi sunduklarını anladıklarını ifade eden Çoban, "Kayısı, incir, gül reçellerimizle de müşterilerimizin taleplerini karşılamaya çalışıyoruz" şeklinde konuşarak vişne reçellerinin 425 cc kavanozlarda 120 TL'den satışa sunduklarını ifade etti.
ÖZEL HABER
Yayınlanma: 12 Temmuz 2024 - 13:30
Sivas'ta şimdi vişne reçeli yapma zamanı
Mehtap Çoban 3 yıldır kendi işletmesinde mevsiminde reçel yapıyor. "Şimdi vişne reçeli yapma zamanı" dedi.
ÖZEL HABER
12 Temmuz 2024 - 13:30